Közel-keleti ütőhangszeres elvonulás felnőtteknek

Sok szeretettel hívlak Benneteket a felnőtteknek szóló, de családias hangulatú darbukás-ütőhangszeres elvonulásainkra a Balaton-felvidékre vagy a Bakonyba, melyre évente többször is sor kerül.
Bárkit szeretettel várunk 18 éves kortól.

A képzésről:

A különböző szintű elvonulásokon elsősorban a darbukára koncentrálunk, a közel-keleti ütéstechnikákban, alapritmusokban és azok díszítési lehetőségeiben mélyedünk el. Minden nap gyakoroljuk az improvizációt, és közösségi „flow dobolunk” (ezt az elnevezést le kéne védetni 🙂 ).
Kitekintünk más hangszerekre is, mint például a handpan, keretesdobok, nyelvesdobok, tapan, cajon és mindenre, ami a honlapom hangszerei között megtalálható, sőt még továbbiakra is. Előfordul, hogy hastáncosok is eljönnek, kipróbálják, megismerik a ritmusokat, dobolnak, táncolnak, ujjcineznek, amikor, ami jólesik. 🙂
Az elvonulás résztvevői oktatóanyagokhoz is hozzáférést kapnak, amelyek segítségével később otthon is tudják gyakorolni a hétvégén tanultakat.

Jó, ha hozol saját hangszert (legyen az bármi), de nem feltétele a jelentkezésnek, mindenkinek biztosítok darbukát.

Egyéb programok:
A hangszeres programokon kívül lehetőségünk lesz:
– túrázni
– „csak úgy” együtt lenni
– közösen örömzenélni-örömtáncolni.
(Az elvonulás alatt egyetlen program sem kötelező. 😊)

Étkezés: Ha van bármilyen különleges igényetek, kérlek jelezzétek a jelentkezéskor (vega, vegán, érzékenységek, stb.)
Szállás:
2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban.
Érkezés pénteki napon 11.30- órától, hangolódás, szobák elfoglalása. 13 óra körül közös ebéd. Az első program péntek 14 órakor kezdődik, és vasárnap kb. 15 órakor végzünk. Ha valaki később érkezik, kérem jelezze nekem!

Az események menüpont alatt fellelhető a következő időpont és szint, de bármilyen kérdés felmerül, a +36304266099-es telefonszámon elérhető vagyok.

Sok szeretettel várlak Benneteket!