Térkép betöltése...

Időpont
2020/09/04. - 2020/09/06.
13:00 - 15:00

Helyszín
Sárvári Vendégház


Új darbukás hétvége szervezése indul azon érdeklődők számára, akik teljesen az alapoktól szeretnének megismerkedni a közel-keleti ütéstechnikákkal!

Sok szeretettel hívlak Benneteket a felnőtteknek szóló, de családias hangulatú darbukás-ütőhangszeres elvonulásunkra a Balaton-felvidékre, melyre szeptember 4-6.-ig kerül sor a szentbékkállai Sárvári Vendégházban.
(https://sarvarivendeghaz.hu/)
Bárkit szeretettel várunk 18 éves kortól, „lelkes kezdő” szinttől. Semmilyen előképzettséget nem igényel ezen az elvonuláson való részvétel.
A képzésről:
Elsősorban a darbukára koncentrálunk, a közel-keleti ütéstechnikákban, alapritmusokban és azok díszítési lehetőségeiben fogunk elmélyedni. Azokat is szívesen látjuk, akik már tanultak egy kicsit darbukázni, de úgy érzik, meg kéne erősíteni az „alapozást”. Ezen túl minden nap gyakoroljuk az improvizációt, és közösségi „flow dobolunk” (ezt az elnevezést le kéne védetni 🙂 ).
Kitekintünk más hangszerekre is, mint például a handpan, keretesdobok, nyelvesdobok, tapan, cajon és mindenre, ami a honlapom hangszerei között megtalálható, sőt még továbbiakra is. Előfordul, hogy hastáncosok is eljönnek, kipróbálják, megismerik a ritmusokat, dobolnak, táncolnak, ujjcineznek, amikor, ami jólesik. 🙂
Az elvonulás résztvevői oktatóanyagokhoz is hozzáférést kapnak, amelyek segítségével később otthon is tudják gyakorolni a hétvégén tanultakat.

Jó, ha hozol saját hangszert (legyen az bármi), de nem feltétele a jelentkezésnek, mindenkinek biztosítok darbukát.

Egyéb programok:
A hangszeres programokon kívül lehetőségünk lesz:
– túrázni
– „csak úgy” együtt lenni
– közösen örömzenélni-örömtáncolni.
(Az elvonulás alatt egyetlen program sem kötelező. 😊)

Étkezés: Ha van bármilyen különleges igényetek, kérlek jelezzétek a jelentkezéskor (vega, vegán, érzékenységek, stb.)
Szállás:
2-3 ágyas saját fürdőszobás szobákban.
Érkezés pénteki napon 12.30- órától, hangolódás, szobák elfoglalása. 14 óra körül közös ebéd. Az első program péntek 15 órakor kezdődik, és vasárnap kb. 16 órakor végzünk. Ha valaki később érkezik, kérem jelezze nekem!

Ár: 39.000 Ft.
Az ár tartalmazza a programokon való részvételt, a szállást és a napi 3x étkezést, teljes ellátást. Érdemes hozni magunkkal polifoamot, de ennek hozatala nem feltétel.
Jelentkezést a francziadani@gmail.com címen tudjátok leadni 19.500 Ft foglaló befizetésével, a válaszlevélben küldöm az utalási adatokat. A fennmaradó összeget a helyszínen tudjátok befizetni. A beérkezett foglalót (mivel én is a szállásnak előre fizetem be) lemondás/betegség esetén sajnos nem áll módomban visszatéríteni, de átruházásra van lehetőség. Maximális létszám: 17 fő.
Bármilyen kérdés/kérés esetén, forduljatok hozzám bizalommal a +3630 4266099-es telefonszámon, vagy a fenti e-mail címen.

Végezetül kedvcsinálóként tekintsétek meg az alábbi fotómontázst az elmúlt évek vidám dobolásaiból!

Sok szeretettel várlak Benneteket!

https://www.youtube.com/watch?v=wUU62reu-KU&t=1s