Zenés csapatépítő foglalkozások

Alternatív csapatépítő tréningek

Az alternatív dobos csapatépítő tréningek során a közös zenei élmények hidat képeznek az emberek között. Az egyedi célokra kidolgozott különleges zenei gyakorlatok lehetővé teszik, hogy új oldalról ismerhessék meg egymást a résztvevők, s ezen kívül modellezhetik az építőjellegű együttműködés folyamatait, miközben feltárják és oldhatják a háttérben húzódó “feszült” problémaköröket. A speciális célokra kidolgozott zenei gyakorlatok széles skálája lehetővé teszi, hogy a célcsoport a közös energikus dobolás közösségi élményétől egészen a problémafeltárásig és a megoldási lehetőségek tudatosításáig is eljuthasson.

Ügyfeleim, és olyan multinacionális vállalati környezetben dolgozó csoportok, akik velem együtt hisznek abban, hogy az egyre jobb teljesítmény együtt jár az egyének személyiségfejlődésével és a közösség megerősödésével.

Az egyszeri alkalmakon túl, egy-egy csoportnál a megtervezett folyamatos tréningsorozattal értelemszerűen eredményesebb fejlődés érhető el. Bármelyik verzióról legyen is szó, minden esetben fontos a vezetőkkel megtartott előzetes konzultáció.

 

Zenés önismereti gyakorlatok

2006 óta tartok önismereti gyakorlatokat s  mind gyakrabban vonom be a hangszeres játékot, a visszajelzések egyértelművé tették számomra, hogy ez a résztvevők legnagyobb örömére történik. Mára már, amikor foglalkozást tartok, ha tehetem, a zene eszközével kínálom meg az önmagukban utazni vágyókat. A kedvenc foglalkozásaimat szeretem intim, vagy más különleges térben tartani, mint például egy barlang, erdő stb.