Zenés irodalmi és színházi előadások

Magyar szakon is diplomáztam, illetve színészként tevékenykedtem hat éven keresztül, így előszeretettel alkotok együtt a színházban és az irodalomban jártas kollégákkal, előadóművészekkel is.

Ma is futó előadásaink:

Roald Dahl Est

Egyszerre kíméletlen mint az északiak (norvég származású), fapofájú, mint az angolok (walesi születésű), és az egész világ rajong érte, ki az? 

Lehet-e meglepő egy Roald Dahl-este, a Meglepő Történetekből?

Mi fog kisülni (akár szó szerint?) egy élő zenei improvizációval leöntött felolvasó estéből?

Ezen az esten kiderül.

Felolvas-előad: Simon Attila színész – zenész.
Kísérik: Dániel Franczia zenész-színész nyelvesdobon, illetve Panda nemszínész-nemzenész kalimbán és mindenféle elektronikus kütyün.


csend-labor

Akárki

Összművészeti moralitásjáték

A produkciót a székesfehérvári Új Magyar Képtárban rendezett „Örülök, hogy itt szólhat” sorozat keltette életre 2012-ben. A sorozat egyik célja volt, hogy felhívja a közönség figyelmét a város elhanyagolt képtárának létezésére.

Az előadás a képtár műalkotásait és tereit felhasználva született meg, a középkori vallásos színjátszás egyik leghíresebb, máig sokat emlegetett és játszott művén, az Akárki-n alapul. A hét teremben játszódó előadás, mely főhősünk keresésének állomásait szimbolizálja, végigvezeti a közönséget a képtár egészén és interaktívan próbálja meg felkelteni érdeklődését mind a mű mind a kiállított műtárgyak iránt.

Ezt az előadást múzeumok és galériák számára is előszeretettel ajánljuk, mivel minden helyszín más- és más, így minden előadás a befogadó tér sajátosságait helyezi előtérbe.

A társulat tagjai Barbély Gábor színész vezetésével különböző művészeti területeket képviselnek, így irodalom, zene és színház fonódik egybe a cirkuszi, bábos és élő zenés elemekkel színesített előadás közel egy órája alatt.

Játsszák

Barbély Gábor, Dávid Kata, Franczia Dániel, Czinki Ferenc

akarki1

akarki

akarki2